Dinerkaarsen | Klein

 0,80 1,50
Voor 14:00 uur besteld is binnen 1-2 werkdagen bezorgd

Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 14:00 besteld worden, verzenden we dezelfde dag nog. Alle bestellingen worden altijd incl. track-en-trace verstuurd, zodat je altijd weet wanneer je pakket binnenkomt. Wij hebben geen invloed op de bezorgtijden van de transporteur.

Wat zijn de verzendkosten?
Afhalen in EdeGratis!
Lokaal bezorgen (< 15 km rondom Ede)2,95
Brievenbuspakketje4,95
Pakketten6,95
Uitzonderingen zoals vazen of andere breekbare voorwerpen49,95
Dezelfde dag afhalen in Ede, Gelderland

Is het product op voorraad? Dan kun je het dezelfde dag (in overleg) nog komen afhalen in Ede.

Beschrijving

Creëer warme en sfeervolle momenten – Ontdek onze veelzijdige dinerkaarsen in diverse kleuren en afmetingen, perfect als cadeautje!

Geef de tafelsetting een gezellige en intieme ambiance met deze schattige dinerkaarsen. Met de subtiele afmetingen van ø2,2×12 cm passen ze moeiteloos in verschillende kaarsenhouders en kandelaars. Maar dat is niet alles! Deze dinerkaarsen zijn ook geweldig als cadeautje voor vrienden, familie of geliefden. Of je nu een romantisch diner voor twee organiseert, een familiebijeenkomst viert of iemand wilt verrassen met een uniek geschenk, onze dinerkaarsen zijn een betoverende toevoeging aan elke gelegenheid. Deze kaarsen hebben een brandtijd van +/- 5 uur.

Waarom kiezen voor onze dinerkaarsen:

  • Diverse kleuren: Laat je creativiteit de vrije loop en kies uit een breed scala aan kleuren om je tafeldecoratie of cadeau persoonlijk te maken. Van klassiek wit tot warm beige en elegant grijs, er is voor elk wat wils.
  • Veelzijdigheid in decoratie: Of het nu een verjaardagsfeest, een housewarming of een gezellige avond met vrienden is, onze dinerkaarsen zijn veelzijdig inzetbaar. Ze passen perfect in elegante kandelaars voor een verfijnde uitstraling of kunnen als decoratief element op tafel worden gebruikt voor een speels effect.
  • Geschikt voor alle gelegenheden: Onze dinerkaarsen creëren een warme en uitnodigende sfeer voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een feestelijke viering of een intiem diner, ze voegen altijd een vleugje charme toe.

Hoe te gebruiken:

  1. Plaats de dinerkaarsen stevig in kaarsenhouders of kandelaars om een veilige en stabiele ondergrond te bieden.
  2. Steek de kaarsen aan en geniet van de warme en sfeervolle gloed die je tafel zal verlichten.
  3. Combineer verschillende kleuren en hoogtes voor een speels en aantrekkelijk effect op je tafel of in het cadeautje.
  4. Blaas de kaarsen uit na gebruik en bewaar ze veilig voor de volgende gezellige gelegenheid of als geschenk.

Breng warme en uitnodigende momenten tot leven met onze veelzijdige dinerkaarsen in diverse kleuren en afmetingen – het perfecte cadeautje voor elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en geef de tafeldecoratie of het speciale geschenk een extra dosis gezelligheid en charme!

Extra informatie

Afmetingen N/B
Kleur

, , , ,

Afname

,


Stuur mij door naar Whatsapp
Scan de code
Hoi! Stel je vraag via whatsapp
Chat met Mariëlle via whatsapp en krijg snel antwoord op je vraag.