Levertijd en verzendkosten

Levertijd

We doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vรณรณr 14:00 geplaatst worden, verzenden we die dag. Dit houdt in dat je de bestelling de volgende dag in huis hebt.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Deze vind je terug net voordat je de bestelling plaats en wordt berekend over de hele bestelling.

Nederland

Afhalen in EdeGratis!
Lokaal bezorgen (< 15 km rondom Ede)2,95
Brievenbuspakketje4,95
Pakketten6,95
Uitzonderingen zoals vazen of andere breekbare voorwerpen49,95

Belgiรซ

Brievenbuspakketje7,95
Pakketten12,50
Uitzonderingen zoals vazen of andere breekbare voorwerpen49,95

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen we het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt een track-en-trace van DPD zodra de informatie over de levering bekend is.

Afhalen in Ede

Haal je bestelling gratis af in Ede! Zo bespaar je tijd รฉn verzendkosten. Het afhaaladres is:

Fransesteeg 16
6718 TX Ede


Veelgestelde vragen over onze verzenkosten

Hoe berekenen jullie de verzendkosten?

Verzenden is helaas niet gratis. In alle gevallen berekenen we enkel de daadwerkelijke kostprijs van het verzenden en stimuleren we lokaal afhalen of bezorgen.

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs, maar dat resulteert in duurdere productprijzen. Dit vinden we oneerlijk omdat op deze manier klanten die meerdere artikelen bestellen gestraft worden. Zij hebben dan als het ware op elk product verzendkosten.

Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Wat gebeurt er als mijn bestelling vertraging heeft?

Soms zijn producten niet voorradig, dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen we je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.


Vragen?

Vragen over de levering? Stel deze direct! We komen er binnen 1 werkdag op terug.

Stuur mij door naar Whatsapp
Scan de code
Hoi! Stel je vraag via whatsapp
Chat met Mariรซlle via whatsapp en krijg snel antwoord op je vraag.