Sticker – Mix / Woven – Open me! – 8x3cm

 0,15 1,75
Voor 14:00 uur besteld is binnen 1-2 werkdagen bezorgd

Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 14:00 besteld worden, verzenden we dezelfde dag nog. Alle bestellingen worden altijd incl. track-en-trace verstuurd, zodat je altijd weet wanneer je pakket binnenkomt. Wij hebben geen invloed op de bezorgtijden van de transporteur.

Wat zijn de verzendkosten?
Afhalen in EdeGratis!
Lokaal bezorgen (< 15 km rondom Ede)2,95
Brievenbuspakketje4,95
Pakketten6,95
Uitzonderingen zoals vazen of andere breekbare voorwerpen49,95
Dezelfde dag afhalen in Ede, Gelderland

Is het product op voorraad? Dan kun je het dezelfde dag (in overleg) nog komen afhalen in Ede.

Beschrijving

Ontdek Onze Elegante ‘Open Me’ Stickers in Diverse Grijstinten met Woven Patroon

Ben je op zoek naar een stijlvolle en royale cadeausticker om je geschenken een vleugje klasse te geven? Zoek niet verder! Onze prachtige ‘Open Me’ stickers in verschillende grijstinten met een geweven patroon zijn precies wat je nodig hebt. Met hun elegante uitstraling en subtiel vleugje goud folie zullen deze grote vaantjes stickers ongetwijfeld indruk maken op de ontvanger.

Wat maakt onze ‘Open Me’ stickers bijzonder?

  • Rustige en grotere afmetingen: Onze stickers hebben een rustig ontwerp dat perfect past bij elke gelegenheid. Met hun grotere formaat (8×3 cm) zijn ze opvallend en zullen ze het cadeautje nog specialer maken.
  • Prachtige grijstinten: We hebben zorgvuldig mooie grijstinten geselecteerd die een vleugje verfijning toevoegen aan je geschenkverpakking. Deze kleurencombinatie zal de ontvanger zeker betoveren.
  • Woven patroon: Het geweven patroon voegt textuur en diepte toe aan de stickers, waardoor ze een unieke en chique uitstraling hebben.
  • Goudfolie Accent: Om een vleugje luxe toe te voegen, hebben we subtiele goudfolie gebruikt om de stickers te accentueren. Het glinsterende effect zorgt voor een feestelijke touch.

Waarom Kiezen voor Onze ‘Open Me’ Stickers?

  • Elegante eenvoud: Onze stickers stralen eenvoud uit met een vleugje elegantie, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften en meer.
  • Hoge kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat onze stickers lang meegaan en hun uitstraling behouden.
  • Eco-vriendelijk: Onze stickers zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het versieren van je cadeaus.
  • Makkelijk te gebruiken: De stickers hebben een zelfklevende achterkant, waardoor ze eenvoudig aan te brengen zijn op cadeautjes, geschenkzakken of enveloppen.

Maak je cadeautjes extra speciaal met onze prachtige ‘Open Me’ stickers in verschillende grijstinten met een geweven patroon. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje klasse toe aan je geschenken!

Extra informatie

Afmetingen 8 × 3 cm
Patroon

Afname

, , ,


Stuur mij door naar Whatsapp
Scan de code
Hoi! Stel je vraag via whatsapp
Chat met Mariรซlle via whatsapp en krijg snel antwoord op je vraag.