Satijnlint – 6mm

 0,69 1,17
Voor 14:00 uur besteld is binnen 1-2 werkdagen bezorgd

Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 14:00 besteld worden, verzenden we dezelfde dag nog. Alle bestellingen worden altijd incl. track-en-trace verstuurd, zodat je altijd weet wanneer je pakket binnenkomt. Wij hebben geen invloed op de bezorgtijden van de transporteur.

Wat zijn de verzendkosten?
Afhalen in EdeGratis!
Lokaal bezorgen (< 15 km rondom Ede)2,95
Brievenbuspakketje4,95
Pakketten6,95
Uitzonderingen zoals vazen of andere breekbare voorwerpen49,95
Dezelfde dag afhalen in Ede, Gelderland

Is het product op voorraad? Dan kun je het dezelfde dag (in overleg) nog komen afhalen in Ede.

Beschrijving

Ontdek de elegantie van Satijnlint – Upgrade je cadeauverpakking met een vleugje luxe!

Wil je je cadeautjes een stijlvolle en verfijnde uitstraling geven? Ons satijnlint is dé manier om je geschenken te transformeren in prachtig verpakte kunstwerken. Het soepele en glanzende karakter van satijnlint voegt een vleugje luxe toe aan elk cadeau, waardoor het er onweerstaanbaar uitziet voor de ontvanger. We hebben het lint beschikbaar in verschillende diktes en kleuren. Hier vind je alle satijnlinten van 6 mm breed. Op zoek naar meer lint? Bekijk alle mogelijkheden.

Waarom kiezen voor ons satijnlint:

  • Glanzend en zijdezacht: Ons satijnlint is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een prachtige glans en zijdezachte textuur. Het voelt heerlijk aan en ziet er luxueus uit, wat je cadeau een extra speciale uitstraling geeft.
  • Verscheidenheid aan kleuren en breedtes: We bieden een breed scala aan kleuren en breedtes, zodat je het satijnlint perfect kunt afstemmen op het thema van je cadeau. Kies uit levendige kleuren voor een feestelijke gelegenheid of subtiele tinten voor een elegante touch.
  • Veelzijdigheid in decoratie: Satijnlint is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gebruikt om je cadeau te decoreren. Maak een mooie strik, wikkel het lint om het pakje voor een chique uitstraling, of voeg een kleine strik toe aan een cadeaulabel voor een finishing touch.
  • Creatieve mogelijkheden: Laat je creativiteit de vrije loop en combineer ons satijnlint met andere decoratieve elementen, zoals kant, bloemen of gift tags, om een unieke cadeauverpakking te creëren die gegarandeerd de aandacht trekt.

Hoe satijnlint te gebruiken bij het inpakken van een cadeautje:

  • Meet en knip: Meet de gewenste lengte van het satijnlint en knip het af met een scherpe schaar om rafelen te voorkomen.
  • Strik of wikkel: Maak een mooie strik door het lint om het cadeau te wikkelen en de uiteinden elegant te strikken. Of wikkel het lint om het pakje en bevestig het met dubbelzijdig plakband voor een nette en chique uitstraling.
  • Toevoegingen: Experimenteer met het toevoegen van extra decoraties, zoals bloemen, kant of een gift tag, om je cadeau nog persoonlijker en unieker te maken.
  • Fotowaardig cadeau: Met ons satijnlint ziet je cadeau er niet alleen prachtig uit in het echt, maar het is ook perfect voor foto’s die je kunt delen op sociale media, waardoor je cadeau extra bijzonder wordt.

Upgrade je cadeauverpakking naar een hoger niveau met ons schitterende satijnlint. Geef je geschenken een luxe en elegante uitstraling die indruk maakt op elke ontvanger. Bestel nu en laat je cadeaus schitteren met onze prachtige satijnlinten!

Extra informatie

Afmetingen 4000 × 6 cm
Kleur

, ,

Afname

,


Stuur mij door naar Whatsapp
Scan de code
Hoi! Stel je vraag via whatsapp
Chat met Mariëlle via whatsapp en krijg snel antwoord op je vraag.