Wol – Diverse kleuren – per m1

 0,25
Voor 14:00 uur besteld is binnen 1-2 werkdagen bezorgd

Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 14:00 besteld worden, verzenden we dezelfde dag nog. Alle bestellingen worden altijd incl. track-en-trace verstuurd, zodat je altijd weet wanneer je pakket binnenkomt. Wij hebben geen invloed op de bezorgtijden van de transporteur.

Wat zijn de verzendkosten?
Afhalen in EdeGratis!
Lokaal bezorgen (< 15 km rondom Ede)2,95
Brievenbuspakketje4,95
Pakketten6,95
Uitzonderingen zoals vazen of andere breekbare voorwerpen49,95
Dezelfde dag afhalen in Ede, Gelderland

Is het product op voorraad? Dan kun je het dezelfde dag (in overleg) nog komen afhalen in Ede.

Beschrijving

Voeg een persoonlijke en creatieve touch toe aan je cadeautjes – Decoreer met kleurrijke wol!

Maak van het geven รฉn ontvangen van cadeautjes een nog specialere ervaring met onze veelzijdige en kleurrijke wolcollectie. Of je nu een verjaardagscadeau, een kerstgeschenk of een attentie voor een speciaal moment inpakt, het decoreren met wol geeft een unieke en ambachtelijke uitstraling aan je presentjes.

Waarom cadeautjes decoreren met wol:

  1. Creatieve flair: Met wol kun je je cadeautjes op een creatieve manier versieren. Of je nu een eenvoudige strik wilt maken of een intrigerend patroon wilt weven, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  2. Persoonlijke touch: Geef je geschenken een persoonlijke touch door wol in de favoriete kleur van de ontvanger te gebruiken. Het toont dat je extra aandacht hebt besteed aan het cadeau en maakt het nog specialer.
  3. Milieubewust: Het decoreren van cadeautjes met wol is een milieubewuste keuze. In plaats van wegwerpmaterialen te gebruiken, kies je voor een duurzaam en herbruikbaar alternatief.
  4. Betaalbaar en toegankelijk: Wol is betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar. Het is een budgetvriendelijke manier om je cadeautjes een artistieke en unieke uitstraling te geven.

Voeg een persoonlijke en ambachtelijke touch toe aan je cadeautjes door ze te decoreren met kleurrijke wol. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elk geschenk een waar kunstwerk. Ontdek de magie van woldecoratie en maak je cadeautjes nog specialer! Bestel nu en geef je presentjes een unieke uitstraling met onze kleurrijke wolcollectie.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 0,1 × 0,1 × 0,1 cm
Kleur

Afname

,


Stuur mij door naar Whatsapp
Scan de code
Hoi! Stel je vraag via whatsapp
Chat met Mariรซlle via whatsapp en krijg snel antwoord op je vraag.