Schuimende handzeep ‘ZO’ handen schoon

 7,50
Voor 14:00 uur besteld is binnen 1-2 werkdagen bezorgd

Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 14:00 besteld worden, verzenden we dezelfde dag nog. Alle bestellingen worden altijd incl. track-en-trace verstuurd, zodat je altijd weet wanneer je pakket binnenkomt. Wij hebben geen invloed op de bezorgtijden van de transporteur.

Wat zijn de verzendkosten?
Afhalen in EdeGratis!
Lokaal bezorgen (< 15 km rondom Ede)2,95
Brievenbuspakketje4,95
Pakketten6,95
Uitzonderingen zoals vazen of andere breekbare voorwerpen49,95
Dezelfde dag afhalen in Ede, Gelderland

Is het product op voorraad? Dan kun je het dezelfde dag (in overleg) nog komen afhalen in Ede.

Beschrijving

Handen wassen was nog nooit zo’n feestje met deze zachte handzeep van ‘ZO’.

Met de ‘ZO’ handzeep breng je de verfrissende en exotische sfeer van een tropisch paradijs rechtstreeks naar je handen. Deze schuimende handzeep is een genot voor je zintuigen en biedt een effectieve reiniging, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een heerlijke geur. Bijkomend voordeel: Je verbruikt minder water omdat het schuim eenvoudig door je handen heen glijdt, je hoeft het enkel af te spoelen!

Waarom we fan zijn van deze zeep?

  1. De zachte schuim: Deze speciale formule reinigt je handen grondig en verwijdert vuil en bacteriën. Het zachte schuim laat je huid schoon en gehydrateerd achter, zonder dat er een droog gevoel ontstaat.
  2. 100% natuurlijke ingrediënten: De zeep bestaat enkel uit natuurlijke producten; daarnaast is het vegan en dierproefvrij!
  3. Duurzaam: De verpakking is milieuvriendelijk en gemakkelijk navulbaar, zodat je minder afval produceert en je steentje bijdraagt aan een schonere planeet. Foam is maar liefst 3 keer zuiniger dan vloeibare zeep. Met een navulzak vul je vijf foamers. Je bespaart 65% water én je verbruikt 65% minder zeep. Dubbele winst dus! ZO handen schoon gaat daardoor drie keer langer mee dan gewone handzeep.
  4. Verzorging en Hydratatie: Onze handzeep is verrijkt met voedende ingrediënten die je huid hydrateren en verzachten. Zeg vaarwel tegen droge handen en verwelkom een zijdezachte, gezonde huid.
  5. Moderne verpakking: De zeep past overal en in elke stijl thuis. Of het nu in je badkamer, keuken of toilet is. Deze handzeep is een feestje en geurt heerlijk in je ruimte.

Hoe werkt het?

  • Je koopt éénmalig een zeeppompje
  • De inhoud vul je aan met water voor de schuimervaring
  • Is het pompje leeg? Dan koop je géén nieuwe zaap, maar een navulzak
  • Vul het pompje tot de streep op de verpakking (Dit kan tot 5x per zak!)
  • Vul deze weer aan met water
  • Geniet van de (nieuwe) geur!

Geurexplosies

Bloesem

Beleef de betoverende frisheid van ZO Handen Schoon Bloesem! Met 100% natuurlijke parfums geniet je van een verfrissende geur, als bloemen in volle bloei op een zonnige lentemorgen. Ervaar de magie van bloesems en geniet van luxueuze handwasbeurten met ZO Handen Schoon Bloesem! Bestel vandaag nog en omhul jezelf met de betoverende geur van bloemenpracht.

Kokos

Ontdek de exotische magie van ZO Handen Schoon Kokos! Laat je betoveren door de heerlijke geur van een tropisch paradijs. Met 100% natuurlijke kokosparfum biedt dit product een unieke ervaring zonder gevarensymbolen op de verpakking. Geniet van een luxueuze handwasbeurt en maak een bewuste keuze voor het milieu met ZO Handen Schoon Kokos. Bestel vandaag en dompel jezelf onder in de betoverende geur van kokosnoot!

Groene thee

Ontsnap naar een serene oase van frisheid met ZO Handen Schoon Groene Thee! Geniet van de verkwikkende geur van verse bladeren, citrus en weelderig groen, waardoor je helemaal tot rust komt. Onze schuimzeep bevat 100% natuurlijke parfums, wat zorgt voor een unieke en heerlijke ervaring. Bestel vandaag nog en omhul jezelf met de rustgevende geur van groene thee voor een luxueuze handwasbeurt!

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 5 × 5 × 15 cm
Geur

Bloesem, Groene thee, Kokos

Brand

ZO

Category: , ,

Stuur mij door naar Whatsapp
Scan de code
Hoi! Stel je vraag via whatsapp
Chat met Mariëlle via whatsapp en krijg snel antwoord op je vraag.